Graafwerkzaamheden en grondwerken

Eén van de belangrijkste werkzaamheden van MBG Diensten is het verrichten van graafwerkzaamheden. Door jarenlange ervaring als graafmachinist, op verschillende kranen, zijn wij in te huren voor veel opdrachten. Het vak van graafmachinist bestaat uit diverse disciplines. Het komt niet alleen aan op het besturen en berijden van de graafmachine, maar ook het hebben van inzicht om de werkzaamheden op de juiste manier te verrichten.

De standaard graafwerkzaamheden, zoals het graven van bouwputten en sleuven voor kabels of riolering, behoren tot de mogelijkheden. Door eigen ervaring zijn wij ook inzetbaar voor speciale opdrachten voor zowel particulier als bedrijf. U kunt hierbij denken aan het uitgraven van vijvers, het spitten van tuinen of het bouwrijp maken van bouwterreinen.

Voor werkzaamheden waar geen graafmachine gebruikt kan worden, biedt MBG Diensten ook de mogelijkheid tot handmatige grondwerk. Op plaatsen waar u naast de graafmachine voorzichtig te werk moet gaan of waar de graafmachine niet kan komen, is het inschakelen van een grondwerker zeer nuttig. Als uzelf niet in staat bent tot het graven van sleuven, of er is geen ruimte voor een graafmachine, dan gaan wij handmatig te werk. Gewoon ouderwets met de schop in de grond werken.

Voor particulieren en bedrijven is het ook mogelijk om werkzaamheden te verrichten in de groenvoorziening, zoals het egaliseren van tuinen of bestrating. Het verrichten van graafwerkzaamheden voor tuinen, in welke vorm dan ook,  behoort zelfs tot ons eigen specialisme.